Universal Heart  

 

Som mentor och teamledare i Universal Heart erbjuder jag både individuella samtal och gruppträffar för din utveckling. Tillsammans skapar vi de goda miljöer att växa och utvecklas i som kunskapen inom Universal Heart ger oss. Du som tillhör min grupp, eller går utbildningen utan att tillhöra min grupp, eller du som inte alls går utbildningen men är intresserad av din personliga utveckling och vill må bra och hitta vägar att må ännu bättre och vara i stödjande miljöer och bidra till att andra också ska må så bra som möjligt - de här träffarna är för dig och mig och alla som vill positiv förändring!

Jag vill även arbeta med öppenhet och bjuder in alla som inte går Mentorsutbildningen att vara med på våra gruppträffar, tanken här är att inkludera alla som vill jobba med sin personliga utveckling och skapa så mycket utrymme som möjligt för gynnsamma miljöer.

På gruppträffarna använder vi oss av ett så kallat Processverktyg som leder oss framåt i våra processer, allt utifrån var du som individ befinner dig. Vi arbetar med diskussion, meditation, qigong för att tillsammans skapa en kärleksfull och stödjande miljö. Gruppträffarna är för alla oss som är intresserade av vår egen personliga utveckling och vill öppna upp oss för att leva i kärlek, ”compassion” och acceptans och må så bra som möjligt. Vilket skapar nya möjligheter för människor runt oss att också må så bra som möjligt och utveckla vår inre potential

Gruppträffar på Selmahuset i Landskrona och Helhetsakademin i Helsingborg.

Anmäl gärna ditt deltagande i god tid, men det finns också möjlighet att delta med kort varsel i mån av plats. Max 10 deltagare per träff. Varje träff är 2 timmar lång. Kika in på Hs Helsas facebooksida för info om datum och tid.

Kostnad:
200:-/ gång på Selmahuset. Du kan betala via Swish eller bg 5557-6862.

600:-/ Individuella mentors samtal


Universal Heart
På Helhetsakademin bokar du och beställer direkt via deras hemsida www.universalheart.se

Vid bokningar eller anmälan vänligen kontakta mig via:

facebook
eller
mail: info@helsa-consulting.se eller
telefon: 0418-287 89 eller
mobil: 0709-32 87 58


Eller klicka här för att skicka in intresseanmälan